+31 24 6417303


Scheepsisolatie

Schip isoleren? Technisol helpt u graag verder met uw scheepsisolatie!

Waarom een schip isoleren? Scheepisolatie zorgt ervoor dat u meer energie kunt besparen. 2,7% van de CO2-uitstoot in Nederland is afkomstig van de scheepsvaart. Goede scheepsisolatie vermindert de CO2-uitstoot én bespaart dus energie.

Voorkom condensvorming

Een bekend probleem bij schepen of andere drijvende objecten is condensvorming. Dat komt omdat de buitenkant vaak een lagere temperatuur heeft dan de binnenkant. Voor schepen is het belangrijk om condensvorming te voorkomen. Condensvorming kan namelijk schade veroorzaken aan de boot, omdat het tot roestvorming kan leiden. Daarnaast kan het ook schadelijk zijn voor uw eigen gezondheid en die van andere bemanningsleden. 

Scheepsisolatie nodig? Schakel isolatiebedrijf Technisol in!

Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Certificeringen

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie