+31 (0)24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Technisol Groep: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Technisol Groep neemt heel nadrukkelijk haar verantwoordelijkheid voor een duurzamere wereld. Duurzaam en energie neutraal bouwen, zorg voor het milieu en oog voor de mensen in onze omgeving. Zo ondernemen wij diverse acties om het milieu te ontlasten en op een verantwoorde manier om te gaan met de omgeving.

Wij maken gebruik van de beste isolatiematerialen en gereedschappen

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en gereedschappen en investeren in de ontwikkeling van onze mensen. Wij bieden onze klanten graag kwaliteit en zekerheid en beschikken daarom over alle vormen van keurmerken en certificeringen, waaronder ISO 9001. Ook onze medewerkers zijn VCA (staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd.

Technisol Isolatie ondersteunt goede doelen

Tenslotte zijn wij de afgelopen jaren zeer actief geweest op het gebied van sponsoring van (sport) clubs, verenigingen en met giften aan goede doelen.

Meer informatie

Technisol Isolatie

Isoleren moet goed gebeuren. Technisol biedt hoogwaardige isolatie oplossingen voor woningisolatie en bijzonder projecten.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak een afspraak en wij bespreken graag met u onze mogelijkheden.

Maak een afspraak