+31 (0)24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Vacature: ervaren isolatiemonteur | Technisol Isolatie

Een vaste baan als isolatiemonteur in Wijchen!

Als isolatiemonteur ga jij elke dag aan de slag om de huizen in Nederland goed te isoleren en daarmee duurzaam te maken. Samen met je vaste collega stap je ‘s ochtends in de bus en ga je naar een particulier om daar het huis/project te isoleren. De werkzaamheden die je verricht bestaan uit: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Door de ervaring die jij hebt weet je precies wat er moet gebeuren en kun jij je kennis delen met de hulpmonteur die met je mee is. Jij bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces en de communicatie met de klant. 

Over het bedrijf 

Al 40 jaar is Technisol specialist op het gebied van woningisolatie. Wij werken mee aan de verduurzaming van Nederland door huizen weer goed te isoleren. Technisol isoleert met: Polyurethaan, PS parels en glaswol. Met de kennis en jarenlange ervaring hebben we het beste Pur’fect polyurethaan (PUR-schuim) tot onze beschikking.

Als isolatiemonteur kom je bij Technisol te werken in een enthousiast team dat zich elke dag weer inzet voor verduurzaming. Je gaat werken in een team van twee werknemers en hebt de leiding als hoofdmonteur. 

Wat kan je verwachten

  • Een vaste baan 

  • Een salaris tussen de €2250,- en €3000,- bruto per maand

  • Reisuren worden doorbetaald

  • Bedrijfskleding van Technisol 

  • Werken in een gezellig team


Wij vinden het belangrijk dat je 

  • Ervaring hebt als isolatiemonteur

  • Buiten werken geen probleem vindt 

  • Een technische/bouw achtergrond hebt 

  • Een rijbewijs B(E) hebt


Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op met Laurens Jr.! Wij  geven je graag meer informatie over de werkzaamheden en helpen je graag aan een vaste baan! Je kunt me bellen/WhatsAppen op 06-12 72 59 70 of klik hiernaast op ‘’contact opnemen’’. 

Meer informatie

Technisol Isolatie

Isoleren moet goed gebeuren. Technisol biedt hoogwaardige isolatie oplossingen voor woningisolatie en bijzonder projecten.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak een afspraak en wij bespreken graag met u onze mogelijkheden.

Maak een afspraak