+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming

Vloerisolatie laten plaatsen als er al vloerverwarming is: dubbelop, onnodig of een aanrader? Wij krijgen ook steeds vaker de vraag of het wel verstandig is om dit te combineren met vloerisolatie. Wij raden het ten allen tijde aan om de vloerverwarming te combineren met vloerisolatie.

Warmte wordt beter vastgehouden

De vloerisolatie wordt onder de vloer aangebracht; in de meeste gevallen tegen de vloer aan. De vloerverwarming ligt dus boven de isolatie. De vloerverwarming hoeft zich dus niet door de isolatie heen te wringen en de warmte zal beter vastgehouden worden.

Bespaar op uw energierekening

Doordat de warmte beter wordt vastgehouden zult u dit merken aan uw energierekening. Deze kan drastisch omlaag. Met goede isolatie kan de vloerverwarming makkelijk een tandje lager.

Door de vloerisolatie zult u minder snel geneigd zijn de vloerverwarming aan te zetten, omdat de kou minder kans krijgt door te dringen met behulp van de vloerisolatie. De besparing werkt dus twee kanten op.

Waar moet u wel op letten?

U moet wel oppassen met vloerbekleding; niet iedere vloerbekleding is even geschikt. Een te dik vloerkleed zal bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de warmte moeilijk door kan dringen. Bij hoogpolige tapijten vindt u soms een sticker aan de onderkant waar staat aangegeven of deze geschikt is in combinatie met vloerverwarming. De volgende vloerbekledingen zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming:

  • Marmoleum van 2 – 2,5 mm dik;

  • Gemiddeld projectvinyl;

  • Gemiddeld consumenten/verend vinyl.

Pur-isolatie (polyurethaan isolatie)

Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het isoleren van vloeren. Hierbij maken wij gebruik van polyurethaan (Purschuim) isolatie. Met onze vloerisolatie profiteert u van de volgende voordelen;

  • Elk naadje perfect gedicht;

  • Kwaliteitsmateriaal Pur'fect;

  • Maar liefst 40 jaar ervaring;

  • 10 jaar garantie;

  • Wij laten uw huis netjes achter.

Profiteren van vloerisolatie?

Als u vloerisolatie overweegt voor uw woning vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Vul de benodigde informatie in en u ontvangt snel een scherpe offerte.

Meer informatie

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie