+31 24 6417303

Isoleren, ventileren, vocht

Isolatie, ventilatie en vocht; ze kunnen niet mét en niet zónder elkaar. Voor een gezonde woonomgeving is een goede vochtbalans nodig. Dat doet u door uw huis goed de isoleren en te ventileren. 

Nu denkt u misschien, is dit niet tegenstrijdig? Juist niet! Een goede afstemming van vochtbalans, isolatie en ventilatie zorgt voor ene ideale woonsituatie. 

Te veel vocht in huis kan namelijk leiden tot schimmel en het verergeren van astma-gerelateerde klachten. Een te droge lucht kan juist weer zorgen voor klachten aan de ogen, neus en keel.  Hoe bereikt u dan de ideale vochtbalans?

Isoleren: Isoleer uw woning! Daarmee voorkomt u de kans op vochtproblemen, doordat de muren warmer en dus droger zijn. Zonder goede isolatie kan vocht ongestoord muren en vloerbalken binnendringen, met rotting, schimmel, condens en ongedierte als gevolg. 

Ventileren: Ventileer uw woning! Onvoldoende ventileren kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Maar let op dat u hier wel een juiste balans in houdt en het niet ten koste gaat van uw energieverbruik. Bij Technisol raden we aan om gebruik te maken van een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Vragen? Schakel dan isolatiebedrijf Technisol in!

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! 

Certificeringen

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie