+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Over Technisol Isolatie

Technisol Isolatie is een isolatiebedrijf met 40 jaar ervaring in de isolatie branche. Wij voorzien u graag van hoogwaardige isolatie voor uw woning of bouwproject. In dit proces bieden wij u graag isolatie advies op maat aan. Iedere klus is immers weer anders! 

Waarom kiezen voor Technisol?

We snappen dat wij niet het enige isolatiebedrijf op de markt zijn. Daarom vertellen wij u graag meer over onze specialiteiten:

Kwaliteit staat bij ons voorop

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe wij die kwaliteit kunnen garanderen? Wij werken voornamelijk met het isolatiemateriaal Polyurethaan. Dit product staat erom bekend dat het hoogwaardige kwaliteit biedt en ook duurzaam en milieuvriendelijk is. Bovendien hebben wij bij Technisol jarenlange ervaring met Polyurethaan, zodat wij precies weten hoe wij ermee moeten werken.

Onderaan de streep leveren wij u geld op

Dat goede isolatie ervoor zorgt dat uw huis beter geïsoleerd is, spreekt voor zich. Maar wat heeft u daaraan? Goede isolatie zorgt ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Er ontsnapt namelijk minder warmte uit uw huis, waardoor uw verwarming minder hard hoeft te werken. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat uw huis een beter energielabel krijgt. Daardoor neemt die in waarde toe. Onderaan de streep verdient u uw investering dus gewoon weer terug. 

Wij hanteren een milieuvriendelijke werkwijze

Het isolatiemateriaal dat wij gebruiken is milieuvriendelijk. Het heeft namelijk een lage impact op het milieu. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat u minder energie verbruikt. Dat heeft natuurlijk invloed op uw CO2-uitstoot én op het milieu. 

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Bij Technisol produceren wij ons eigen isolatiemateriaal. Dat heeft invloed op de uiteindelijke prijs, omdat wij kunnen besparen op materiaalkosten. Zo kunnen wij u altijd een goede prijs bieden.

Wij houden van uitdagingen

Doordat ons isolatiebedrijf al circa 40 jaar bestaat, hebben wij diverse klanten voorbij zien komen. Wij hebben verschillende woningen voorzien van goede isolatie, maar ook bijvoorbeeld schepen en tanks. Daarom weten wij ook zeker dat wij u het juiste isolatie advies kunnen bieden.

10 jaar kwaliteitsgarantie 

Technisol is een gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij geven u volledige kwaliteitsgarantie op materiaal én verwerking voor een tijdsduur van 10 jaar.

Onze belangrijkste beleidspunten

  • Wij zorgen op elk moment voor het voldoen aan alle wettelijke eisen die van toepassing zijn;

  • Onze organisatie heeft een open communicatiestructuur, zowel intern als extern;

  • Wij zetten alle beschikbare middelen in en we formuleren meetbare doelstellingen die we ook opvolgen. Op deze wijze realiseren we een continue verbetering van ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze organisatie;

  • Waar nodig of wenselijk treffen wij zowel correctieve, corrigerende als preventieve maatregelen om herhaling van ongewenste gebeurtenissen, zoals ongevallen, milieu-incidenten, klachten en afwijkingen, in het vervolg te voorkomen;

  • Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten en diensten;

  • Wij zijn pas tevreden wanneer onze opdrachtgevers dat ook zijn.


  • Welkom bij Technisol Isolatie!

  • Ons team


Certificeringen

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie