+31 24 6417303

Voordelen van isolatie

Woningisolatie kunt u zien als een investering in uzelf. Hoe dan? Dat leggen wij graag aan u uit!

Woningisolatie vermindert uw energiekosten. Een goed geïsoleerde spouwmuur en vloer leidt gemiddeld tot 33% lagere energiekosten. Dat komt doordat de woning dan minder warmte verliest via ramen, muren, het dak en de vloer. Daardoor heeft u minder last van tocht en vocht. Het scheelt niet alleen op de energierekening, het is ook goed voor het milieu! 

Kortom: woningisolatie levert u een comfortabelere woonomgeving op! EN de investering gaat u uiteindelijk gewoon weer terugverdienen.

Bij Technisol Isolatie werken wij aan: VloerisolatieSpouwmuurisolatieDakisolatieTankisolatie en Scheepsisolatie

Voordelen van woningisolatie

Lagere stookkosten

Door een goed geïsoleerde woning blijft de kou langer buiten en wordt de warmte beter vastgehouden. Daarnaast gaat er ook minder warmte verloren en dat scheelt in de stookkosten! Woningisolatie is een investering die zichzelf weer terugverdiend!

Woning wordt comfortabeler 

Doordat de warmte in huis blijft, worden de binnenmuren warmer. Daardoor blijft de binnentemperatuur meer constant. Er ontstaat een fijnere woonsfeer en meer wooncomfort.

Geen vochtproblemen meer

Bij een niet-geïsoleerde woning kan vocht ongestoord naar binnen dringen. Zo ontstaat er tocht, condens en kan zelfs leiden tot ongedierte en schimmel. Door goede isolatie worden de wanden en vloeren warmer en droger, waardoor er geen schimmel kan ontstaan.

Beter voor het milieu

Minder stookkosten betekent ook minder CO2-uitstoot. Woningisolatie is dus een goede keuze voor het milieu. Daarnaast werkt Technisol met milieuvriendelijke PUR-schuim, waardoor u zeker weet dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft.

Minder geluidsoverlast

Geluidsoverlast veroorzaakt door kieren in wanden en vloeren wordt door woningisolatie voorkomen.

Uw woning wordt meer waard

Uw huis krijgt een beter energielabel door goede woningisolatie. Dat werkt waardeverhogend voor uw huis!

Ontvang subsidie

Controleer van tevoren of recht hebt op eventuele subsidies. U kunt ook meer lezen over Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) op de website van de RVO. Daarnaast is het lage btw-tarief van toepassing over de arbeidskosten van woningisolatie. Die bedraagt 9%.

Vragen? Schakel dan isolatiebedrijf Technisol in!

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! 

Certificeringen

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie