+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Isoleren: Ja of nee?

Twijfelt u over het nemen van isolatiemaatregelen? Lees hier verder over waarom isoleren een goed keuze is. 

Wacht niet af

Het treffen van isolatiemaatregelen zorgt niet alleen voor een beter wooncomfort, maar zorgt ook voor een flinke besparing op de energiekosten. Door deze besparing heeft u de investering van de isolatie in de meeste gevallen in 3-5 jaar terugverdiend. 

De mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor het isoleren van uw huis. De meest genomen maatregelen zijn dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Ruim 71% is zich bewust van deze mogelijkheden, maar de effecten worden te laag ingeschat. Het gevolg is dat bij veel mensen de kosten onnodig oplopen.

Waarom nu doen? Subsidie op isolatiewerkzaamheden

Om de drempel voor isoleren te verlagen heeft de overheid besloten een handje te helpen. U ontvangt namelijk subsidie wanneer u kiest voor het isoleren van uw woning. U kunt meer lezen over Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)op de website van de RVO. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Profiteren van woningisolatie?

Wilt u zelf gaan profiteren van woningisolatie? Kijk dan snel verder voor onze dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie mogelijkheden. Door onze 40 jarige ervaring weten we inmiddels hoe het werkt. U kunt vrijblijvend een offerteaanvraag doen. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantrekkelijke offerte van ons terug ontvangt. 

Meer informatie

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie