+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Isolatiebedrijf Meierijstad – Technisol Isolatie

Technisol Isolatie is een door Insula gecertificeerd isolatiebedrijf actief in Meierijstad en omgeving. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de isolatiebranche. Wij weten hierdoor inmiddels hoe het werkt. Isoleren is maatwerk, daarom helpen onze specialisten u graag met de juiste isolatiekeuze(s) voor uw woning. Technisol Isolatie biedt spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie aan. Hieronder leest u meer over onze isolatiemogelijkheden. 

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Meierijstad

Spouwmuren zijn de ruimte/lucht tussen de binnen-en-buitenmuur in een woning. Vanaf 1920 zijn de meeste woningen voorzien van een spouwmuur. Zo ook in Meierijstad. Helaas, zijn de meeste spouwmuren nog niet geïsoleerd waardoor veel warmte in uw woning mogelijk verloren gaat. Daarom is spouwmuurisolatie een slimme keuze! Als u kiest voor spouwmuurisolatie gaat u namelijk flink besparen op uw energiekosten. Ook vergroot spouwmuurisolatie uw wooncomfort. Bij Technisol maken wij voor het isoleren van spouwmuren gebruik van Pur’fect PurschuimEPS-parels en Glaswol. Voor meer informatie over onze spouwmuurisolatie verwijzen wij u graag naar onze spouwmuurisolatie pagina. 

Vloerisolatie isolatiebedrijf Meierijstad

Vloerisolatie wordt via de kruipruimte aan de onderkant van uw woning aangebracht. Hierdoor wordt de temperatuur van uw vloer een stuk behaaglijker. Daarnaast biedt vloerisolatie nog vele andere voordelen, namelijk: lagere stookkosten, uw woning wordt meer waard en het is een milieubewuste keuze. Bij Technisol bieden wij de mogelijkheid om uw vloer te isoleren met Pur’fect Purschuim of EPS-parels. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze vloerisolatie pagina!

Dakisolatie isolatiebedrijf Meierijstad

In Meierijstad heeft Technisol Isolatie al vele daken voorzien van de beste dakisolatie. Zo’n 30% van de energie kan verloren gaan als een dak nog niet (goed) geïsoleerd is. Hierdoor is het misschien wel de belangrijkste isolatiemogelijkheid. Door te kiezen voor dakisolatie kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen en verbetert uw wooncomfort. Bij Technisol bieden wij de mogelijkheid om uw woning te isoleren met PIR-platen (dakisolatieplaten) of Purschuim. Onze zogeheten Pur’fect Isoboard dakisolatieplaten produceren wij in-house, waardoor we maatwerk kunnen aanbieden en de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Voor Purschuim dakisolatie maken wij gebruik van Pur’fect Purschuim. Dit schuim hebben wij zelf ontwikkelt en kent de hoogste isolatiewaarde in de markt. 

Subsidiemogelijkheden voor isolatiewerkzaamheden in Meierijstad

Wist u dat er in Meierijstad subsidiemogelijkheden zijn als u ervoor kiest uw woning te isoleren? Dit geldt voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Voor de actuele subsidiemogelijkheden in uw gemeente kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kun u meer lezen over  Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) op de website van de RVO.

Enthousiast geworden? Schakel isolatiebedrijf Technisol in! 

Wilt u ook geld gaan besparen door te kiezen voor een (of meerdere) van onze isolatiemogelijkheden in Meierijstad? Door 40 jaar ervaring is Technisol Isolatie de beste keuze voor uw isolatiewerkzaamheden. Iedere klus is uniek, dus vertel ons wat uw wensen zijn. Via onze contact pagina kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!