+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Isoleren - doe het samen

Door samen te isoleren kunt u profiteren van mooie kortingen. Lees snel verder over wat we voor u kunnen betekenen.

Voordelen van isolatie

Woningisolatie neemt veel voordelen met zich mee. Uw woning wordt energiezuiniger, stookkosten gaan omlaag, u voorkomt vochtproblemen, u heeft minder geluidsoverlast en creëert hiermee meerwaarde voor uw huis.

Waarom samen isoleren?

De grootste drempel van isoleren zijn de kosten hiervan. Als u ervoor kiest om samen te isoleren kunnen wij een zeer scherpe aanbieding doen. Hierdoor wordt de investering beduidend kleiner. Daarnaast zal deze investering zich in alle gevallen makkelijk laten terugbetalen.

Mocht u dus buren, familie of kennissen in de buurt hebben die ook nog isolatiemaatregelen kunnen treffen kunt u extra voordelig bij ons terecht. Doe het samen, en wij maken een aantrekkelijke prijs.

Profiteer nog van de landelijke regeling

Op dit moment kunt u ook nog in aanmerking komen voor de landelijke subsidieregeling. U kunt meer lezen over Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) op de website van de RVO.

Voordelen van Technisol

Bij Technisol profiteert u van onze 40-jarige ervaring en bent u gegarandeerd van een kwaliteitsgarantie op materiaal en verwerking. U ontvangt standaard 10 jaar garantie van ons. Wij laten ons werk altijd netjes achter. De rommel wordt opgeruimd en laten uw woning schoon achter.

Zelf-ontwikkelde isolatiematerialen

Bij Technisol hebben we onze eigen isolatiematerialen ontwikkelt ontwikkeld onder de naam Pur’fect. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van isolatie, kunnen wij u de beste kwaliteit isolatiematerialen aanbieden.

Profiteren van onze scherpe prijzen?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Stuur uw aanvraag in en wij zorgen dat we binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

Meer informatie

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie