+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Vacature: isolatiemonteur | Technisol Isolatie

Vacature: isolatiemonteur

Als isolatiemonteur ga jij elke dag aan de slag om de huizen in Nederland goed te isoleren en daarmee te verduurzamen. Samen met het team van leuke collega’s stap je ‘s ochtends in de bus en ga je op pad om woningen voor particulieren en projectontwikkelaars te isoleren. De werkzaamheden die je verricht bestaan uit: spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Nieuw in de sector? Dan word je door ons team van experts opgeleid tot een specialist in het vakgebied! Hierdoor zul je een vlotte ontwikkeling doormaken en zul je op korte termijn volledig (zelfstandig) kunnen meedraaien met ons team van gezellige collega’s. Heb je wel al de nodige ervaring in de branche? Dan kun jij je kennis delen met de hulpmonteur die met je mee is. Jij bent dan verantwoordelijk voor een goed verloop van het proces en de communicatie met de klant. 

Over het (familie)bedrijf 

Al 40 jaar is ons familiebedrijf Technisol specialist op het gebied van woningisolatie. Wij werken mee aan de verduurzaming van Nederland door huizen goed te isoleren. Technisol isoleert met: polyurethaan (Pur-schuim), PS parels en glaswol. Met onze kennis en jarenlange ervaring hebben we het beste Pur’fect polyurethaan (Pur-schuim) tot onze beschikking. 

Als isolatiemonteur kom je bij Technisol te werken in een enthousiast en jong team dat zich elke dag inzet voor een duurzamer Nederland. Je werkt hierbij  in een team van twee. Afhankelijk van je huidige ervaring in de branche, heb jij hier als hoofdmonteur de leiding. 

Wat kan je verwachten

  • Een vaste baan 

  • Een salaris tussen de €2250,- en €3000,- bruto per maand

  • Reisuren worden doorbetaald

  • Bedrijfskleding van Technisol 

  • Werken in een gezellig & jong team

Wij vinden het belangrijk dat je 

  • Buiten werken geen probleem vindt 

  • Een technische/bouw achtergrond hebt 

  • Een B(E) rijbewijs hebt

  • Eventueel al ervaring hebt als isolatiemonteur (dit is zeker geen verplichting)

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan contact met mij, Laurens Loenen, op! Ik  geef je graag meer informatie over de werkzaamheden en help je graag aan een vaste baan! Je kunt me bellen/Whatsappen op 06-12 72 59 70. Je kunt ook contact opnemen door hiernaast op “contact opnemen” te klikken. 

Meer informatie

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak daarom een afspraak, wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Zonnepanelen

Bij Technisol bieden wij nu ook zonnepanelen aan! Hierdoor kunnen wij u een totaal oplossing aanbieden voor het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie